MOUNTAINBIKES

Een mountainbike kopen is geen kunst. De juiste mountainbike kopen, wel. Schaf je een bike aan die niet past bij jouw fysieke en sportieve doel, rijstijl én lichaamsbouw? Dan zit de kans er dik in dat die fiets je niet alleen behoorlijk beperkt in je fietservaring en performance maar ook negatieve effecten gaat hebben op je lichaam. Rijd je voor de fun? Of ga je voor de inspanning en competitie? Leg je vooral korte routes af? Of langeafstandsritten? Snelheid of comfort? Modderritten op de lokale trails? Of zoek je het ruigere terrein in de bergen op? Zijn er lichamelijke omstandigheden waarmee rekening moet worden gehouden? Allemaal vragen die belangrijk zijn om te stellen bij de aanschaf van jouw perfecte mountainbike.

Bij Haasjebiker geloven we in bikes die gewoon goed zijn (op)gebouwd. Daar begint jouw ultieme bike performance namelijk mee. Bikes (en onderdelen) die elke euro van de aanschafprijs 100% waard zijn. Een betrouwbare machine. Op welk terrein dan ook. En in elke weersomstandigheid.  Kwaliteit dus! En dat hebben we ook huis. Bij ons kies je uit maar liefst drie mountainbike merken.  Met de merken Santa Cruz, BMC en Merida hebben we de betere ‘bolides’ voor je klaarstaan in onze showroom. Voor elk type rijder en in elke prijsklasse. Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!

HAASJEBIKER, The Power of Passion!

Haasjebiker at your service! Aangenaam!

Bij Haasjebiker kan je vertrouwen op opgeteld ruim 30 jaar ervaring in de fietsbranche. Je mag er dus van uitgaan dat we weten waar we over praten in onze shop en dat we in de werkplaats de fijne kneepjes van ons vak kennen. Iets dat jij als klant op z’n minst van ons mag verwachten, vinden wij. Wat we nog meer vanzelfsprekend vinden?

HIGH QUALITY, HIGH SERVICE

Daar staan we om bekend. Onze klanten gaan tevreden de deur uit. En dat willen we graag zo houden. Kwaliteit en service staan dus bovenaan onze lijst. En dat verwachten we ook van de merken en leveranciers waarmee we zaken doen.  In onze shop vindt je dus enkel racefietsen, mountainbikes, fietsonderdelen en accessoires van merken die hun goede naam op alle fronten eer aan doen. Het ‘betere spul’ dus :-). Speciale wensen? Laat ze horen! The sky is the limit bij ons!

100% OP MAAT

Jij en je sportfiets zijn bij ons één. Een unieke combinatie die bij de aanschaf van een nieuwe bike vraagt om op maat en betrouwbaar advies. Altijd! Logisch én gegarandeerd binnen onze vier muren! Een racefiets of mountainbike die allereerst past bij jouw wensen maar die ook écht aansluit bij jouw fietsdoel, capaciteiten en lichaamsbouw. Voor minder…doen we het gewoon niet. Waarom? Omdat elke fietservaring op een bike uit onze stal, perfect moet zijn.

PRODUCTERVARING

Check! We testen de bikes, onderdelen en accessoires die we verkopen niet alleen, je ziet ons er in vrije uren ook zelf mee rijden. We weten uit ervaring dus wat onze producten kunnen, maar misschien nog  belangrijker:  wij delen je bike passie, snappen wat jij als rijder belangrijk vindt en nodig hebt en we begrijpen wat jou als fietser drijft. Haasjebiker, The Power of Passion, dat dus!