RACEFIETSEN

Een racefiets kopen is geen kunst. De juiste racefiets kopen, wel. Schaf je een racer aan die niet past bij jouw fysieke en sportieve doel, rijstijl én lichaamsbouw? Dan zit de kans er dik in dat die fiets je niet alleen behoorlijk beperkt in je fietservaring en performance maar ook een negatief effect gaat hebben op je lichaam. Rijd je voor de fun? Of ga je voor de inspanning en competitie? Korte routes of langeafstandsritten? Op de weg of in de bergen? Ga je voor licht en stijf? Of is comfort belangrijker? Zijn er lichamelijke omstandigheden waarmee rekening moet worden gehouden? Allemaal vragen die belangrijk zijn om te stellen bij de aanschaf van jouw perfecte racefiets of andere sport bike. Kortom: zoveel mensen, zoveel wensen.

Dat vraagt om een gevarieerd aanbod van racefietsmerken. En dat hebben we ook. Bij ons kies je uit maar liefst vier racefietsmerken! En niet de minste: met BMC, Cervélo, Colnago en Merida staat er in onze shop altijd een actuele strakke line-up racefietsen voor je klaar van de beste en meest betrouwbare merken van dit moment. Teveel moois om uit te kiezen? Begrijpelijk! Dus loop gerust eens bij ons binnen. Wij staan met deskundige raad en daad voor je klaar bij de aanschaf van jouw droom racefiets!

HAASJEBIKER, The Power of Passion!

Haasjebiker at your service! Aangenaam!

Bij Haasjebiker kan je vertrouwen op opgeteld ruim 30 jaar ervaring in de fietsbranche. Je mag er dus van uitgaan dat we weten waar we over praten in onze shop en dat we in de werkplaats de fijne kneepjes van ons vak kennen. Iets dat jij als klant op z’n minst van ons mag verwachten, vinden wij. Wat we nog meer vanzelfsprekend vinden?

HIGH QUALITY, HIGH SERVICE

Daar staan we om bekend. Onze klanten gaan tevreden de deur uit. En dat willen we graag zo houden. Kwaliteit en service staan dus bovenaan onze lijst. En dat verwachten we ook van de merken en leveranciers waarmee we zaken doen.  In onze shop vindt je dus enkel racefietsen, mountainbikes, fietsonderdelen en accessoires van merken die hun goede naam op alle fronten eer aan doen. Het ‘betere spul’ dus :-). Speciale wensen? Laat ze horen! The sky is the limit bij ons!

100% OP MAAT

Jij en je sportfiets zijn bij ons één. Een unieke combinatie die bij de aanschaf van een nieuwe bike vraagt om op maat en betrouwbaar advies. Altijd! Logisch én gegarandeerd binnen onze vier muren! Een racefiets of mountainbike die allereerst past bij jouw wensen maar die ook écht aansluit bij jouw fietsdoel, capaciteiten en lichaamsbouw. Voor minder…doen we het gewoon niet. Waarom? Omdat elke fietservaring op een bike uit onze stal, perfect moet zijn.

PRODUCTERVARING

Check! We testen de bikes, onderdelen en accessoires die we verkopen niet alleen, je ziet ons er in vrije uren ook zelf mee rijden. We weten uit ervaring dus wat onze producten kunnen, maar misschien nog  belangrijker:  wij delen je bike passie, snappen wat jij als rijder belangrijk vindt en nodig hebt en we begrijpen wat jou als fietser drijft. Haasjebiker, The Power of Passion, dat dus!