Cervelo

Een onmisbaar racefietsmerk in onze showroom. De reden is simpel: Canadees-Nederlandse topkwaliteit racefietsen met als doel – en wij citeren: “design and engineer the world’s fastest bikes.” Er is geen tweede racefietsmerk op de markt dat het fingerspitse gefuhl van de combinatie originaliteit, focus op frame aerodynamica en de productie van ‘gewoon rete snelle racefietsen’ zo bezit. Al 20+ jaar een pionier op al die fronten en op aard om jouw ‘need for speed’ in opperste vorm te vervullen!

De combinatie van de Cervélo frames en gekozen onderdelen voor de racefietsen, vervult de hoogste standaard van… nou ja, eigenlijk elke rijder. Van triatleet tot enthousiaste ‘zondagochtend coureur’. Van amateur tot de profs van Jumbo Visma. Sluiten we af met de wijze woorden: ‘Every road, Every rider: let’s conquer every road’!”.Punt!

Populaire modellen

caledonia-5 Five black

caledonia-5 oasis

caledonia gloss black

Caledonia oasis

r5 disc five black

S5 five black

s5 iron oxide

Caledonia-5 aqua pearl

s5 jumbo-visma

R5 disc jumbo visma

Video’s

Ontdek de nieuwste Cervélo collectie!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact opof kom langs in onze shop!

Andere racefietsen

HAASJEBIKER, The Power of Passion!

Haasjebiker at your service! Aangenaam!

Bij Haasjebiker kan je vertrouwen op opgeteld ruim 30 jaar ervaring in de fietsbranche. Je mag er dus van uitgaan dat we weten waar we over praten in onze shop en dat we in de werkplaats de fijne kneepjes van ons vak kennen. Iets dat jij als klant op z’n minst van ons mag verwachten, vinden wij. Wat we nog meer vanzelfsprekend vinden?

HIGH QUALITY, HIGH SERVICE

Daar staan we om bekend. Onze klanten gaan tevreden de deur uit. En dat willen we graag zo houden. Kwaliteit en service staan dus bovenaan onze lijst. En dat verwachten we ook van de merken en leveranciers waarmee we zaken doen.  In onze shop vindt je dus enkel racefietsen, mountainbikes, fietsonderdelen en accessoires van merken die hun goede naam op alle fronten eer aan doen. Het ‘betere spul’ dus :-). Speciale wensen? Laat ze horen! The sky is the limit bij ons!

100% OP MAAT

Jij en je sportfiets zijn bij ons één. Een unieke combinatie die bij de aanschaf van een nieuwe bike vraagt om op maat en betrouwbaar advies. Altijd! Logisch én gegarandeerd binnen onze vier muren! Een racefiets of mountainbike die allereerst past bij jouw wensen maar die ook écht aansluit bij jouw fietsdoel, capaciteiten en lichaamsbouw. Voor minder…doen we het gewoon niet. Waarom? Omdat elke fietservaring op een bike uit onze stal, perfect moet zijn.

PRODUCTERVARING

Check! We testen de bikes, onderdelen en accessoires die we verkopen niet alleen, je ziet ons er in vrije uren ook zelf mee rijden. We weten uit ervaring dus wat onze producten kunnen, maar misschien nog  belangrijker:  wij delen je bike passie, snappen wat jij als rijder belangrijk vindt en nodig hebt en we begrijpen wat jou als fietser drijft. Haasjebiker, The Power of Passion, dat dus!